Erdoğan: Çukurlardan nifak tohumları çıkıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2009 00:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkenin birliğine, bütünlüğüne huzuruna kastedenlere karşı yılmadan mücadele veriyoruz. İşte onun için çetelerle mafyayla karanlık güç odaklarıyla amansız şekilde mücadele ediyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan, partisinin Osmaniye mitinginde, "Türkiye'de toprağın altından neler çıktığını görüyorsunuz. Çukurlardan nelerin çıktığını görüyorsunuz. Nifak tohumları çıkıyor. Kardeşi kardeşe düşürmeye kastetmiş planlar çıkıyor. Ülkemin insanlarını tahrik etmeye yönelik projeler çıkıyor. Bu ülkenin iktidarını devirmeye çalışan sinsi planlar çıkıyor. Biz bunlarla mücadele ettikçe rahatsız oluyorlar" diye konuştu.

"Bakınız bu bitmez bundan sonra da bu planların içinde olanlar çıkabilir, hiç endişeniz olmasın" diyen Erdoğan, muhalefet liderlerini eleştirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ne diyor Sayın Baykal, 'Ben Ergenekon'un avukatıyım" diyor. Öbür taraftan bakıyorsun Sayın Bahçeli bu gelişmelere tamamen sessiz kalıyor. Hiç bu konuda konuşmuyor. Karanlık ilişkiler ortaya çıktıkça rahatsız oluyorlar. Kimileri gazetelerinde bunlara geniş yer veriyor, ama verirken ekranlarında da bunları savunuyor. Kimileri bütün bu karanlık işlerin, karanlık ilişkilerin üzerini örtmeye çalışıyor.

Türkiye, bu karanlık ilişkiler, bu karanlık planlar yüzünden on yıllarca enerjisini heba etti. Türkiye bu hukuk dışı işler yüzünden on yıllar boyunca kaynaklarını heba etti. Artık o dönemler kapandı. Artık yetki milletin, artık irade milletin, artık söz milletin."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber