Para saadet getirmedi

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 12 Nisan 2009 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Piyango'nun 2005 yılındaki çekilişinde 1 milyon 250 bin TL kazanan 9 çocuk babası Ahmet Bayram, önceki gün intihar etti...

Erzurumlu Ahmet Bayram'ın (43) hayatı 2005 yılbaşında çeyrek biletine büyük ikramiyenin isabet etmesiyle bir anda değişti. Uzun süredir işsiz olan 9 çocuk babası Bayram, hemen ailesiyle birlikte Ankara'ya giderek 5 milyon liralık ikramiyenin 4'te biri olan 1 milyon 250 bin TL'sini aldı. Parasıyla ilk iş olarak kendisine peruk alan Bayram, İstanbul'a yerleştikten sonra eşini de boşadı. Kendisini gece hayatına veren Ahmet Bayram, bir süre sonra gece kulübünde tanıştığı kadınla evlendi. 5 aylık hamile olduğu öne sürülen bu kadından da bir çocuk bekleyen Bayram, dün akşam saatlerinde eski eşinin yaşadığı Pendik'teki eve gitti.

Banyoda kendini astı

Çok borcu olduğunu söyleyerek eski eşinden üzerine yaptırdığı gayrimenkullerin parasını isteyen Bayram olumsuz yanıt aldı. Saat 23.00 sıralarında banyoya giren Bayram'dan uzun süre ses çıkmayınca büyük kızı kapıyı zorlayarak içeriye girdi ve babasının kalorifer borusuna asılı cesedi ile karşılaştı. Piyango talihlisi olduğunu açıkladıktan sonra tehditler aldığını öne süren Ahmet Bayram, Aralık 2005'te savcılığa başvurmuştu. Bayram'ın intiharıyla ilgili inceleme sürüyor.

Sevgilisiyle sorunlarıvardı

Ahmet Bayram'ın gece hayatı ve kumar düşkünlüğü olduğu ve bu yüzden de kısa sürede kendi üzerine kayıtlı olan gayrımenkullari tek tek sattığı öğrenildi. Bayram'ın bir komşusu yaptığı açıklamada, "Ahmet Bey mütevazi bir insandı. 9 çocuğu vardı. Milli Piyango'dan kazandığı paraları gayrimenkule yatırdı. Başka bir dostu vardı. Onunla sorunları olduğunu biliyoruz. Ailesi, onun tekrar eskisi gibi normal hayatına dönmesi için çok uğraştı ama başaramadık" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber