Liseli kızın kafasına beton saksı düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2009 10:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Maltepe'de, 5 katlı apartmanın balkonunda bulunan saksı, kaldırımda yürüyen 2 genç kızın başına düştü. Ne olduğunu anlayamadan yere yığılan genç kız, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre olay, Maltepe'de gerçekleşti. Dershaneden evine gitmek için kaldırımda yürüyen lise öğrencisi 2 genç kızdan 18 yaşındaki Merve Ülker'in kafasına 5 katlı binanın balkonunda bulunan saksı düştü. Kafasına saksı isabet eden Ülker yere yığıldı. Bu sırada büyük bir şok yaşayan Ülker'in arkadaşı ise kazada yara almadı. Başına isabet eden saksı yüzünden yaralanan Ülker'in yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Ülker kaza yerine gelen ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ülker, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Akıllara durgunluk veren kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayı anlatan Merve Ülker, kaza anını hatırlamadığını söyledi. Ülker, sorumlular hakkında davacı olacağını söyledi. Bu arada, olay sonrası gözaltına alınan bina ve daire sahibi, polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber