Trafik ekip otosu takla attı: 1 polis yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Nisan 2009 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Erzurum'da dikkatsiz sürücünün aracıyla çarptığı iddia edilen trafik ekip otosu takla attı. Kazada araç içerisinde sıkışan trafik polisi olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından çıkartılarak askeri hastaneye kaldırıldı.

Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğü'ne bağlı Mustafa Saylı idaresindeki 25 A 5415 kod plakalı ekip otosu, Yenişehir Tarbasar Mahallesi'ndeki kavşakta, Hikmet İbiş (60) yönetimindeki 25 DC 858 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada ekip otosu takla attı. Ekip otosu içerisinde sıkışan trafik polisi Saylı, olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralı polis memuru daha sonra kaza yerine 300 metre uzaklıktaki Mareşal Fevzi Çakmak Askeri Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan diğer sürücü İbiş ise olay yerine gelen polislere kaza hakkında bilgi verdi. Kazanın şokunu yaşayan İbiş daha sonra ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazaya karışan polisin meslektaşları ise daha sonra olay yerinde inceleme yapıp, kaza hakkında tutanak düzenledi. Ters yatan polis otosu ise resmi ve sivil polisler ile çevredeki vatandaşların yardımı ile düzeltildikten sonra çekici ile Emniyet Müdürlüğü'nün park alanına çekildi.

Kazayı gören vatandaşlardan Halis Bulut, kazaya sivil otomobilin neden olduğunu iddia etti. Halis, kaza yapan ekip otosunun içerisinde sıkışan polisi 112 ekiplerinin çıkarttığını ve sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber