Silah kaçakçılığı yapan bir polis tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2009 21:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

ERHAN VEREN

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'da gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonu kapsamında adli makamlara sevk edilen biri polis memuru 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen operasyonda, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler, M.S.K. isimli şahıs ve Kastamonu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru F.D.'nin içinde bulunduğu araçta arama yaptı. Yapılan aramada koltuk altına gizlenmiş poşet içersinde çeşitli çap ve markalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 4 Adet şarjör ile 1 adet sustalı bıçak ele geçirildi. Gözaltına alındıktan sonra

ifadeleri alınan zanlıların verdiği ifadeler doğrultusunda Sivas Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen Kastamonu polisi, Sivas'ta bulunan N.T. adlı şahsın evinde arama yapılmasını talep etti. Yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile 125 adet çeşitli çap ve markalarda mermi ele geçirildi. Sivas'ta gözaltına alındıktan sonra Kastamonu'ya getirilen N.T. ile Kastamonu'da gözaltına alınan M.S.K. ve F.D. sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şahıslar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber