Hemşireye, otomobil içinde maganda kurşunu

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 28 Nisan 2009 17:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İsmail TEMİZ/SAMSUN,

SAMSUN'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nde hemşire olan 30 yaşındaki Hacer Şahin otomobille seyir halindeyken bir magandanın rastgele açtığı ateş sonucu kurşun sağ bacağından geçip sol bacağına saplandı. Hemşirenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay dün akşam saatlerinde Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hemşire olan Hacer Şahin, eşi 32 yaşındaki Ali Kemal Şahin'in kullandığı 34 ZK 2299 plakalı otomobille eve dönerken bir kişinin ateşlediği tabancadan çıkan kurşuna hedef oldu. Sağ ön kapıdan giren kurşun, hemşirenin sağ bacağından geçip sol bacağına saplandı. Kanlar içinde kalan Hacer Şahin, eşi tarafından Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından görev yaptığı OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hemşire Şahin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 42 yaşındaki O.G. adlı bir şüpheliyi gözaltına aldı. İfadesinde ateş etmediğini söyleyen O.G., savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Olay kayıtlara maganda kurşunu olarak geçmesine karşın kasıt olabileceği şüphesi üzerinde de duran polis konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber