Okulun önündeki kazada ağır yaralanannın kızı olduğunu gören müdür fenalık geçirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2009 14:44, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde üst geçit önünde meydana gelen trafik kazasında lise öğrencisi genç kız ağır, motosiklet sürücüsü ise hafif yaralandı. Okulun önündeki kaza yerine giden Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Murat Yetkin, kazada ağır yaralanan kişinin kızı olduğunu görünce fenalık geçirdi.

Edinilen bilgilere göre, İpek yolu olarak bilinen E-90 Karayolu üzerindeki üst geçit önünde trafik kazası meydana geldi. Okul çıkışında yolun karşısına geçmek isteyen Viranşehir Lisesi 3. Sınıf öğrencisi Yasemin Yetkin, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca hızla gelen ve sürücüsünün H.Ö. olduğu öğrenilen motosikletin altında kaldı. Genç kız, kafa kısmına aldığı darbe sonucu yolun ortasına yığılıp kaldı.

Çarpmanın etkisi ile kontrolünü kaybeden motosiklet sürücüsü H.Ö. de kaldırıma çarparak yere düştü. Kolunda ve bacağında incinmeler olan H.Ö. çevredeki vatandaşların yardımı ile devlet hastanesine kaldırıldı.

Motosikletin çarptığı genç kız için ise ambulans çağrıldı. Kazayı duyup okuldan dışarı çıkan Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Murat Yetkin, kazada yaralanan kişinin kızı olduğunu görünce şok yaşadı. Kızının başında gözyaşları döken Yetkin, "Ambulans nerede kaldı? Çabuk arayın gelsin." diye feryat etti. Olay yerine gelen ambulansla devlet hastanesine kaldırılan Yasemin Yetkin, ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğu için Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza sonrası arkadaşları için gözyaşı döken Viranşehir Lisesi öğrenci ve öğretmenleri hastaneye akın etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber