Cep'teki indirim gençlere yaradı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2009 19:33, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Turkcell Bireysel Müşteriler Bölüm Başkanı Burak Sevilengül, Turkcell müşterilerinin yemek yerken, sinemaya giderken ve alışveriş yaparken 22 milyon TL'lik indirim aldığını söyledi.

Sevilengül, açıklamasında, Adana'da genç Turkcell kampanyalarından sinemaya giden ve bedava yemek yiyen son 8 ayda 160 bin kişi olduğunu kaydetti. Sevilengül, Türkiye genelinde ise bu rakamın 4 milyonu geçtiğini vurguladı. Bu kampanyaları dönemsel olarak tekrarladıklarına dikkat çeken Burak Sevilengül, alışverişle ilgili indirimlerden Turkcell müşterilerinin 22 milyon TL'lik indirim aldıklarını kaydetti. Bu indirimlerin en çok giyim sektöründe olduğunu vurgulayan Sevilengül, Turkcell'e yakışır kaliteyi müşterilerine sunmaya çalıştıklarını aktardı.

Cep tarifelerinin müşterilerin etkin ihtiyaçları ve harcadıkları parayı etkileyen bir konu olduğunu anlatan Sevilengül, "Yıllardır bizimle olan müşterilerimiz Turkcell müşterisi oldukları için başka yerlerdeki harcamalarından da avantaj elde etsinler istedik. O yüzden alışverişte indirim kampanyaları düzenledik. Genç Turkcell'de sinemaya gidince gençler bir bileti bedavaya alıyorlar. Yemek yerken bedava yiyorlar. Bunlar önemli şeyler. Dolayısıyla diğer yerlerdeki harcamalardan tasarruf ediyor. Adana'da genç Turkcell kampanyalarından sinemaya giden ve bedava yemek yiyen son 8 ayda160 bin kişi olmuş. Türkiye genelinde ise bu rakam 4 milyonu geçti." dedi.

ÇOK UCUZA SUNULAN SINIRSIZ TARİFELERDE KONUŞMA KALİTESİNDE PROBLEM YAŞANIYOR

Vatandaşların 'Paramı vereyim nereyi kimi aradığımı düşünmeyeyim" dediğine dikkat çeken Sevilengül, "Bazı müşterilerimiz 'ben parasını bir kere vereyim ondan sonra kimi aradım, kaç kez aradım düşünmeyeyim' diyor. Bu da bir ihtiyaç. Bu ihtiyacı da karşılıyoruz. Ama önemli olan bu ihtiyacı karşılarken kaliteden ödün vermeden bunu yapmak. Çok ucuz fiyat verip ondan sonra konuşma kalitesinde problemler yaşandığını da görüyoruz. Fiyatlama konusunda da çok ufak farklar var ama aslına bakarsanız işin kalite boyutunu birlikte düşündüğümüzde benzer seviyelere geliyor. Gençler için baktığımızda en ucuz tarife bizde. Gençler 10 dakikası bir kontöre konuşabiliyorlar." şeklinde konuştu.

Turkcell Bireysel Müşteriler Bölüm Başkanı Burak Sevilengül, 37 milyon müşterileri olduğuna dikkat çekerek, "Müşterimizin her birinin farklı iletişim ihtiyaçları var. Bazı müşterilerimiz için sınırsız konuşmak, çok çeşitli sayıda insanla konuşmak önemli. Bazı müşterilerimiz var, bir çağrı atmak da yetebiliyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber