Hava sıcaklığı 8 derece düşecek

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Mayıs 2009 09:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mesut ALTUN

İstanbul'da hafta sonu 30 dereeyi gören hava sıcaklıkları mevsim normallerine dönüyor. Sıcaklık önümüzdeki günlerde poyrazın da etkisiyle 22 dereceye kadar düşecek. İstanbul Meteoroloji Müdürü Dr. Mustafa Yıldırım, yaz tadında bir hafta sonu yaşatan hava sıcaklığının bugünden itibaren düşeceğini söyledi.


Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinde sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güney kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'da ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esecek.

BÖLEGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı bulutlu, güneydoğusu çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik, Balıkesir ve Bursa çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice esecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölge geneli kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Rüzgar Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice esecek.

AKDENİZ: Genellikle az bulutlu ve açık, iç kesimleri ile batısı parçalı ve çok bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu, zamanla batısı parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir ile Ankara'nın batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber