Kayıp uçaktaki öğretim üyesi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2009 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uçaktaki tek Türk Necipoğlu, konser dönüşü kazaya yakalandı.Rio'dan havalandıktan sonra kaybolan Air France Havayolları'na ait uçakta bulunan tek Türk olan Fatma Ceren Necipoğlu'nun konser dönüşü kazaya yakalandığı ortaya çıktı.

A.Ü. Rektörü Prof. Dr. Fevzi Sürmeli, çok başarılı bir müzisyen olan Necipoğlu'nun, üniversitelerinin müzik bölümünde öğretim üyesi olduğunu açıkladı. Bekar olan arp sanatçımız Necipoğlu'nun Fransızca, İngilizce ve Almanca bildiği öğrenildi.

AYNI KADERİ PAYLAŞTILAR

İZMİRLİ LEVENT URALLAR'DA

Moskova-Perm seferini yapan Rus uçağı 14 Eylül 2008'de Urallar'a çakıldı. Uçakta bulunan ve inşaat işleriyle uğraşan İzmirli Levent Nuri Koçak( 54), faciada yaşamını yitirdi. Koçak, perm'de 3 yıldır yürütülen konut projesinin müdürü olarak görev yapıyordu. Kazada 88 yolcu ve mürettebatın tümü hayatını kaybetti.

İZMİRLİ MEHMET BİŞKEK'TE

Bişkek'ten, İran'ın başkenti Tahran'a gitmek üzere havalanan Kırgız hava şirketi 'Itek Air'e ait Boeing 737 uçağı, kalkış sırasında havalimanına 10 km uzaklıkta yere çakıldı. 68 yolcunun hayatını kaybettiği 24 Ağustos 2008 tarihinde meydana gelen kazada İzmir nüfusuna kayıtlı Mehmet Şahin( 68) adlı Türk vatandaşı yaşamını yitirdi.

İZMİRLİ MUSTAFA MADRİD'DE

İspanya'nın başkenti Madrid'de Barajas Havaalanı'ndan 20 Ağustos 2008 tarihinde kalkan Spanair'e ait uçak kalkış sırasında düştü. 158 yolcunun öldüğü kazada İzmirli Mustafa Erdil(54) isimli bir de Türk yolcu yaşamını yitirdi. Mustafa Erdil, Aliağa Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği 2. Başkanlığını yapmaktaydı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber