Okul birincisine SBS'de tuvalet şoku!

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 08 Haziran 2009 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karnı ağrıyan okul birincisi öğrenci, SBS sırasında tuvalete gitmek istedi. Fakat öğretmen izin vermedi. Bu yüzden soruları çözemedi. Ailesi ise 'Davacıyız' dedi

İstanbul Bahçeşehir'deki Boğazköy İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ünal Çelik, geçen cumartesi yapılan Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) hiç beklenmedik bir talihsizlik yaşadı. Okul birincisi olan Ünal, sınav sabahı kahvaltısını yaptıktan sonra babasıyla birlikte SBS'ye gireceği Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu'na gitti. Fakat çok heyecanlanan küçük çocuk, karın ağrısı hissetmeye başladı. Sınav başladıktan sonra ağrısı şiddetlendi, 20 dakika sonra dayanılmaz hale geldi.

DİĞER ÖĞRETMEN KURTARDI

Sınıftaki gözetmene tuvalete gitmesi gerektiğini söyleyen Ünal, olumsuz yanıt aldı. Ağrı çeken çocuk, soruları çözmeye çalışsa da aklı hep karnındaydı. Yaklaşık 1.5 saat kıvrandı, sınıfa gelen başka bir öğretmenin izin vermesiyle tuvalet ihtiyacını giderdi. Ancak sınıfa döndüğünde sadece 5 dakikası kalmıştı. Soruları çözmeye çalışsa da cevapları yetiştiremedi. Bu olayın ardından da depresyona girdi. Ailesi ise "Şikayetçi olacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber