İlksan üyeleri ile buluşuyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Haziran 2009 22:52, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Bugüne kadar yürüttüğü faaliyetleri, internet sitesinden ve yılda bir defa çıkarmış olduğu bülten ile üyelerine sesini duyurmaya çalışan İLKSAN;

Kuruluşundan bu yana bir ilki gerçekleştirerek, Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün desteği ile 22 İlde "İLKSAN ÜYELERİ İLE BULUŞUYOR" bilgilendirme kampanyası çerçevesinde üyelerine hizmet sunacaktır.

Bilgilendirme toplantısı, her gün bir İlde bulunulacak şekilde 16.06.2009 tarihinden başlamak üzere iki grup halinde düzenlenmiş olup; Birinci grup, Çankırı'dan başlayarak Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Çorum ve Yozgat ilinde son bulacaktır.

İkinci grup ise yine, 16.06.2009 tarihinde Aksaray'dan başlayarak Karaman, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya ilinde son bulacaktır.

İLKSAN; bu uygulamayı geçtiğimiz Nisan ayında Ankara merkez ve İlçelerinde bulunan İlköğretim Okullarında başlatmış ve üyelerinden olumlu tepki alması üzerine, bilgilendirme toplantılarını genişleterek "İLKSAN ÜYELERİ İLE BULUŞUYOR" sloganı ile bu kampanya düzenlenmiştir.

Bilgilendirme toplantıları tüm İlleri kapsayacak şekilde devam edecektir.

İLKSAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

İlköğretim Genel Müdürlüğünün konu ile ilgili yazısı için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber