Sözleşmeliye 'Aklın gücünü kullan kadroya geç' cevabı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 16 Haziran 2009 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

17.05.2009 TARİHİNDE 803930 NUMARALI İNTERNET BAŞVURUNUZ AK PARTİ İLETİŞİM MERKEZİ TARAFINDAN ONAY VERİLEREK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA YÖNLENDİRİLMİŞTİR.İLGİLİ BAKANLIĞIN VERMİŞ OLDUĞU CEVAP AŞAĞIDA BELİRTİLDİĞİ ŞEKİLDEDİR:

Sayın TÜRK; Aynı konulu 802813 sayılı mailinize verilen cevaba eklenecek başka bilgi yoktur. İyi günler dileriz.

Sayın TÜRK; Sözleşmeli öğretmenlerin kademeli olarak ve her yıl belli sayıda kadroya alınması için yönetmelik taslağı üzerinde çalışmalar yapılmaktadır. 2009 yılı içinde uygulamanın başlatılması beklenmektedir. Yine KPSS puan üstünlüğü ile kadroya geçişler devam edecektir. Onun için hiçbir sözleşmeli öğretmenimiz, nasıl olsa kadroya alınacağız KPSS'ye hazırlansam da olur, hazırlanmasam da olur diyerek rehavete düşmesin. KPSS'ye çalışarak beyninizin gücü ile kadroya geçmeye geçmenizi tavsiye ederiz. Çünkü yukarıda da belirtildiği üzere sınavsız kadroya geçişler kademeli ve belli sayıda olacaktır. İyi günler dileriz.

AK PARTİ GENEL MERKEZHALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI AKİM 444 25 44 BU E-POSTAYA CEVAP VERMEYİNİZ. BURADAN YAPILAN BAŞVURULAR VE CEVAPLARI DEĞERLENDİRMEYE ALINMAMAKTADIR.

www.akparti.org.tr/akim/

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber