Tam gün yasası bugün görüşülüyor... İşte Meclis'in gündemi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Haziran 2009 09:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Köksal Toptan, saat 10.30'da Macaristan Parlamentosu Ekonomi ve Enformatik Komisyonu Başkanı Gyorgy Podolak ve beraberindeki heyeti divan salonunda kabul edecek. Toptan, saat 15.00'te Edirne Valisi Mustafa Büyük ve beraberindekileri kabul etmesinin ardından, saat 16.00'da Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Avrupa Şampiyonu olan genç milli takım heyetiyle divan salonunda görüşecek.

Saat 10.00'da toplanacak olan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma Komisyonu'nda, Üniversite Personelinin Tam Gün Çalışmasına ve Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı görüşülecek.

KİT Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak Türkiye Kömür İşletmeleri ile müesseselerinin 2007 yılı hesaplarını denetleyecek.

DTP Grup Başkanvekili Selahattin Demirtaş, saat 11.00'de Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Ercan İpekçi ve beraberindeki heyetle

görüşecek.

ÖDP İstanbul Milletvekili Ufuk Uras, saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Tam Gün Yasa Tasarısı ile ilgili bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla AK Parti, CHP, MHP ve DTP grup başkanlarını ziyaret edecek. Akdağ, DSP Genel Başkanı Masum Türker ile de saat 13.00'te DSP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

Saat 13.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Kamu Finansmanı ve Borç Yönetiminin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İhracatçı Birliklerinin kuruluş, işleyiş ve görevlerini yeniden düzenleyen

yasa tasarıları görüşülecek.

TBMM Dışişleri Komisyonu, saat 15.00'te toplanarak AB Genel Sekreterliği Teşkilat ve Görevleri Hakkında Yasa Tasarısı'nı ele alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber