Haplar okul önlerinde leblebi gibi satılıyor

Haber Giriş : 03 Ocak 2005 09:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni yılı alkol ve uyuşturucu içerek kutladıktan sonra komaya girerek ölen üniversiteli Süleyman Pamuk'un doktor babası Kemal Pamuk isyan etti: ?Gençler artık uyuşturucuya çok kolay erişiyor.'

iZMİR'DE yeni yılın ilk uyuşturucu kurbanı olan Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Süleyman Pamuk'un acılı babası oğlunun cenazesini dün aldı. Aydın Devlet Hastanesi'nde Bevliye Uzmanı olarak çalışan baba Kemal Pamuk biricik oğlununu kaybetmenin acısını ve isyanını star'a anlattı:

?KENDİLERİNCE eğlenirken işin dozunu fazla kaçırmışlar. Bu yüzden oğlum hayatını kaybetti. Gençler artık uyuşturucuya çok kolay erişiyorlar. Okul önlerinde leblebi gibi satılıyor. Emniyet buna artık bir çare bulmalı. Bu acıya nasıl dayanacağız bilmiyorum. Her gün telefonla konuşurduk. Neşe dolu birisiydi. Hiç bir zaman kimseye saygısızlık yapmazdı. O'nu çok özleyeceğiz.'

ACILI baba oğlunun cenazesini memleketi Aydın'a götürdü. Bey Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Pamuk'un cenazesi ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

PAMUK yılbaşı eğlencesine geçtiğimiz gün evde 3 arkadaşıyla esrar içerek başlamış daha sonra içkiyle devam etmişti. Son olarak da extacy alınca uyuşturucu komasına girerek çırpına çırpına can vermişti. Polis, olayın ardından yaptığı araştırmada, Pamuk'un uyuşturucuyu Karşıyaka'da ismi Mustafa olan bir uyuşturucu satıcısından 47 milyon liraya aldığını belirledi.

PAMUK'UN ölümüne neden olan uyuşturucu satıcısı şimdi her yerde aranıyor. Pamuk'un arkadaşları Elektronik Mühendisliği öğrencisi Vehbi Benli, Arkeoloji Bölümüöğrencisi Mehmet Can Uzer ile kız arkadaşı Esra Canel de ?esrar bulundurmak, içmek ve yardıma muhtaç kişiyi ölüme terk etmek' suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarıldı. Gençler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YILBAŞINI Safranbolu'da geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da yaptığı açıklamada uyuşturucuya dikkat çekmişti. Erdoğan, ?Okul çevrelerinde satışı yapılan uyuşturucu, büyükşehirlerde okulların içine kadar girdi. Hepimiz daha duyarlı olmak zorundayız' diye konuşmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber