ÖSS sonuçları cepte

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2009 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avea ve ÖSYM işbirliği ile gerçekleştirilen 'Mobilöğren ÖSS Mobil Bilgi Servisi' ile Avea aboneleri sınav sonuçlarını anında öğrenebilecek.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin ÖSYM işbirliği ile hayata geçirdiği "Mobilöğren ÖSS Mobil Bilgi Servisi" ile ÖSS sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklandığı anda abonelerine kısa mesaj ile ulaştırılacağı bildirildi. ÖSS sonuçlarını açıklandığı anda öğrenmek isteyen Avea abonelerinin, "OSS boşluk 11 haneli TC Kimlik numaralarını" yazıp, 3366'ya kısa mesajla göndererek servise kayıt yaptırmaları yeterli olacak. Sonuçlar; Alanı, Alandışı, Ekpuanlı ve Dil puanları olmak üzere toplam 7 mesaj halinde gönderilecek. Servis mesaj başına 1 standart SMS / 2 kontör olarak ücretlendirilecek.

PATLİCAN ÜYELERİ SINAV SONUÇLARINA YÜZDE 50 İNDİRİMLE ULAŞACAK

Avea, gençlik platformu "Patlican" üyelerine, ÖSS sonuçlarını yüzde 50 indirimle öğrenme fırsatı sunuyor. Bu doğrultuda, sonuçların açıklanmasından 1 gün önce saat 24:00'a kadar servise kayıt yaptıran Patlican üyeleri, tüm sınav sonuçlarını 8 standart SMS yerine sadece 4 standart SMS ücreti ödeyerek öğrenebilecek. Kampanya süresince kayıt olmayan "Patlican" üyeleri ile "Patlican" üyesi olmayan Avea aboneleri ise servisten mesaj başına 1 standart SMS ücretiyle yararlanabilecek.

Adaylar, sonuçlar açıklandıktan sonra da 3366'ya mesaj atarak sorgulama yoluyla ÖSS puanlarını öğrenebilecekler. Sorgulama servisi kapsamında aboneler;

- "OSS" boşluk TC Kimlik numarası yazarak tüm ÖSS sonuçlarını,

- "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "ALANI" yazarak ALAN puanlarını,

- "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "ALANDISI" yazarak ALANDIŞI puanlarını,

- "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "EKPUANLI" yazarak EKPUANLI puanlarını,

- "OSS" boşluk TC Kimlik numarası boşluk "DIL" yazarak DİL puanlarını öğrenebilecek.

Sorgulama servisinde, gönderilen mesajlar ve sorgulamaya gelen her cevap mesajı, 1 standart SMS/2 kontör olarak ücretlendirilecektir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber