Formatör Öğretmen Görevlendirmesi konusunda açıklama

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Temmuz 2009 23:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Formatör Öğretmen Görevlendirmesi konusunda İllerde farklı uygulamaların yapıldığı ve tereddüde düşülen konuların hakkında Açıklama yapıldı;

1?2009 yılı Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenleri ile Okul Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenlerinin görevlendirilmeleri devam edecektir.

2-Kendi formatörlük görevleri dışında herhangi bir görev verilmeyecektir.

3-Maaş karşılığı girebileceği derslerin boş geçmesini engelleyecek şekilde en fazla maaş karşılığı derse girmeleri temin edilecek, maaş karşılığı dersini dolduramaması halinde bunun dışındaki zamanını Bilişim Teknolojisi Formatör Öğretmeni olarak tamamlayacaktır.

4- Valilik onayları alınmak suretiyle en fazla 6 şar aylık görevlendirmeleri yapılacaktır. Okulda BT Formatör Öğretmeni bulunmaması halinde, bir müdür yardımcısı ve bir öğretmenin ivedilikle il'de Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Eğitimi Programı kapsamında düzenlenen eğitimlere katılmaları temin edilecek ve bu alanda gerekli bilgi ve beceriyle donatılacaktır. Müdür yardımcısına bağlı olarak çalışacak öğretmenin derslerinin boş geçmemesi hususunda gerekli özen gösterilecektir

5-Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenleri ve Okul Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenleri kendilerinden sorumlu idarecilerinin çalışma sabilerine uymaları esastır.

6-Valiliklerce görevlendirilecek Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenleri ve Okul Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmenleri için her yıl 01 Ocak- 30 Haziran 1, Dönem ve 01 Temmuz- 31 Aralık 2. Dönem olmak üzere yılda iki kez görevlendirme yapılacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber