Memurlar.Net
  Memurlar.Net İlan | Forum | Kurs | Okul | Becayiş | Soru/Cevap | Karar | Anket | Video | Üye
Twitter'da Takip Et
AçıköğretimKamu PersoneliKPSSMedya'dan HaberlerMevzuatÖğretmenÖzel KonularSınavlar ve Sorular

Memurlar.Net

Bu haber aşağıdaki kategorilere eklenmiştir.
Medya'dan Haberler > KPSS Haberleri
KPSS > ÖSYM Açıklamaları > 2009

KPSS tercih işlemleri süresi uzatıldı
ösym logosu2009/3 KPSS tercih işlemleri başvuruları 6 Temmuz'da başladı, 15 Temmuz'da sona erecekti. ÖSYM'nin internet sitesinde ÖSS sonuçlarının da açıklanması nedeniyle oluşan yoğunluk nedeniyle binlerce aday tercih işlemlerini yapamadı. Memurlar.net olarak 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde, yaşanan sorunu, 'KPSS tercih işlemleri süresi uzaltılmalı' başlığıyla ana sayfaya çekmiştik. ÖSYM adaylardan gelen tepkiler üzerine, 2009/3 KPSS tercih işlemlerini uzattı. İşte ÖSYM'nin resmi açıklaması...

KPSS tercih işlemleri süresi uzaltılmalı...

14 Temmuz 2009 15:45

Paylaş

BASIN DUYURUSU

ÖSYM bilgisayar sistemindeki yavaşlık nedeniyle Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS-2009/3) tercih bildirim süresi 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar uzatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN

Başkan


Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yarın sona erecek Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) tercih bildirim süresini 20 Temmuz’a kadar uzattı.

- ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, ÖSYM bilgisayar sistemindeki yavaşlık nedeniyle KPSS tercih bildirim süresinin 20 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.

ÖSYM, kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan kadro ve pozisyonlara KPSS sonuçlarına göre yerleştirme yapmak için 6-15 Temmuz arasında adaylardan tercih alacağını duyurmuştu.

Ancak tercih yapmak isteyen adayların, birkaç gündür internet sitesine giremedikleri yönündeki şikayetler üzerine süre uzatımına gidildi.

Sıkıntının Türk Telekom'un Bilkent'teki santralinde yaşanan teknik arızadan kaynaklandığı, arızanın bugün giderildiği ancak sistemde yavaşlama olduğu öğrenildi.

Memurlar.Net

Bu haber 115,547 defa okundu.

Avea aboneleri ABONE yazıp 9462’e göndererek ilanları cep telefonlarına alabilirler. İptal için “İPTAL” yazıp 9462’ye göndererek de servisten ayrılabilirsiniz.
Servis haftalık 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Fiyatlara % 18 KDV ve % 25 ÖİV dahildir. Paket üyeliği aylıktır.
Günde 2 bilgilendirme SMS'i gelmektedir
Yorumlar   Yorum yaz   İlgili haberler
İletişim | Reklam | Sitene ekle | Hakkında      1999 - 2012 © Memurlar.Net.