ÖSYM'den, 2009/4 KPSS tercih duyurusu

Geçen hafta yayınlanmış olduğumuz haberde Sosyal Güvenlik Kurumunun 700 personel alacağını duyurmuştuk. Buna ilişkin resmi duyuru ÖSYM tarafından 16 Temmuz 2009 tarihi itibariyle yayımlandı. Buna göre sadece Sosyal Güvenlik Kurumu için değil Türkiye İş Kurumu için de 4/B'li sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 17 Temmuz'da başlayıp 20 Temmuz'da sona erecek. ÖSYM'nin resmi açıklaması için başlığa tıklayınız.

Haber Giriş : 16 Temmuz 2009 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan 17-20 Temmuz 2009 tarihleri arasında tercih alınacak.

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nın 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacağı bildirildi.

KPSS-2009/4 Tercih Kılavuzu'nda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılan 2008-KPSS Lisans'a girilmiş ve KPSS3 puan türünden en az 70 puan almış olma şartı aranacak.

Adaylar tercihlerini, 17-20 Temmuz 2009 tarihleri arasında ÖSYM'nin ?www.osym.gov.tr? internet adresinde yayımlanacak kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapacak.

ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.


BASIN DUYURUSU

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak için Adaylardan Tercih Alınması

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır.

Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2009/4 Tercih Kılavuzunda lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer almaktadır.

Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için, 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılmış olan 2008-KPSS Lisans'a girilmiş ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekir.

Adaylar tercihlerini 17-20 Temmuz 2009 tarihleri arasında ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak olan Kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapacaklardır. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

KPSS-2009/4 Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Prof. Dr. A. Ünal YARIMAĞAN

Başkan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber