Erzurum Adliyesi'nde kavga

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2009 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Adliye Sarayı'nda kırık cam ve bardaklarla kavga eden grubu ayırmak isteyen bir polis memuru kolundan yaralandı. Aynı kavgada bir kişi ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Erzurum Adliye Sarayı'nda Birinci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen bir dava öncesinde, duruşma için sıra bekleyen 2 taraf arasında kavga çıktı. Kavgada taraflar cam bardak ve bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Saldırıda T.Ö., kırık bardakla karnından ve boynundan vurularak yaralandı.

Kavgaya müdahale etmek isteyen adliye nokta görevlisi polis memuru Bayram A., sağ kolundan bıçaklandı. Polis memuru Bayram A., olay sonrası Cumhuriyet Başsavcılığı'na ait araçla Palandöken Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Kavgada ağır yaralanan ve kimliği henüz açıklanmayan şahıs ise yakınları tarafından özel bir araçla Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sonrasında polis, 2 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye çok sayıda polis sevk edildi.

Bu arada yaralanan polis memuru Bayram A.'nın Alanya'ya tayininin çıktığı ve önümüzdeki günlerde ilişiğini keserek yeni görev yerine gitmeyi planladığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber