Şeker Kurumu Personeli, Sayın Ali Coşkun'dan Açıklama Bekliyor

Kamu kurumlarının kapatılmasına 2004 yılında da tanık olduk ama böylesine hiç tanık olmadık. Hem Arsa Ofisi Genel Müdürlüğü hem de Konut Müsteşarlığı kapatılırken buradaki personel ilgili kurumlara aktarılmış ve mağdur edilmemiştir. Ancak kapatılması haklı olsa bile, bir gecede kapatılan ve haberi Resmi Gazeteden öğrenen Şeker Kurulu personeli yaşadıkları mağduriyeti şu an ailelerine bile aktaramamışlardır. Bu konuda Sanayi ve Ticaret Bakanının söyleyeceği bir şey yok mudur? Şeker Kurulu personelince sitemize gönderilen açıklamayı görmek için başlığa tıklayın.

Haber Giriş : 07 Ocak 2005 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurumumuz hakkındaki yazılarınızı takip ediyoruz ve sizlere teşekkür ediyoruz fakat sizlerin de takdir edeceği gibi bu hala bir cözüm olamadı ve malesef yönetimimiz konunun sanırım vahametini tam olarak yansıtamadı.

Şeker Kurumu ve Hizmet birimleri yani bizler 31.12.2004 tarihi itibariyle şu anda işsiz kalmış ve ne yapacagını bilemeyen sadece 27 kişiyiz

Bir Kurum düşünün dün işe gidiyorsunuz ertesi gün işiniz yok, bu nasıl bir devlet ciddiyetidir, bu nasıl bir işten çıkarmadır, bu nasıl bir insanlıktır ve bu nasıl bir vijdandır.

Bu konuda hepimiz kara kara düşünür olduk, hiç bir açıklama ve gerekce göstermeksizin, hiç bir yasal dayanak olmaksızın ilişkili olduğumuz Bakanlığında olumlu görüş bildirmesine ragmen bir kurum 1 gecede keyfi ellerce kapatılıyor ve gerekçe yok ve bize hadi size güle güle deniyor.

Lütfen elinizi vijdanınıza koyun ve bize bir cözüm yolu gösterin biz ne olacagız?

İlişkili olduğumuz Bakanlığımızdan Yani SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞINDAN ve Sayın Bakanımız Ali ÇOŞKUN'dan bizlerin bu kışta kıyamette Kurban bayramı yaklaşırken Kurbanlık Koyun mu Yapacak? Yoksa iş rızkımızı bize başka bir bölümde sunacagı konusunda ne gibi bir çalışması var, onu merak ediyoruz.

Ben hala evime bir şey söylemeye cesaret edemiyorum ve çaresizim benim gibi sadece 20 arkadaşım var ve hepimiz aynı durumdayız lütfen bize yol gösterin.

Sadece 20 kişilik bir idari personel kadrosu ve akibetimiz ve ne iş yapacagımız bunu anlatın caresiziz ve ortada kaldık güvenimiz sarsıldı ve Mübarek kurban bayramına mechul Kurbanlar olarak giriyoruz bizlerin adına lütfen sorun, ne olacak bu 20 çalışan, ne olacak bu devletin çalışan personeli. Bir sabah kalkıyorsun ve işsizsin. Sevgi ve saygılarımızla.

Şeker Kurumu Personeli

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber