Avukat-polis kavgası karakolda bitti

Kaynak : Radikal
Haber Giriş : 25 Temmuz 2009 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BEHZAT MİSER

ANKARA - Ankara Barosu'na kayıtlı avukat Seyhan Sağlam, kimliğini ve arama emrini sorduğu Altındağ İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Doğan Özer'in ?Alın bu iti kelepçeleyin? diyerek kendisini polislere dövdürttüğünü iddia etti.

Altındağ polisleri, İsmetpaşa semtinde, kumarhane olarak işletildiği ileri sürülen bir kahvehanede arama yaptı. Kahvehanenin sahibi, avukatı Sağlam'ı çağırdı. Sağlam'ın anlattığına göre, gösterdiği avukat kimliği bir polis tarafından kırılarak çöpe atıldı. Sağlam, ?Polis kimliğini ve aramaya ilişkin mahkeme kararını göstermesini istedim. Bu talebime karşılık beni iterek, yanındaki 20'ye yakın polise hitaben ?alın bu iti kelepçeleyin' diye emir verdi? dedi. Sağlam, Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldı.

Özer ise şunları anlattı: ?Ben atanalı bir hafta oldu ve bu tür yerleri bırakmamaya kararlıyım. Avukat olduğunu söyleyen biri fedai gibi geldi. Bizi kollarımızdan tutup dışarı atmaya çalıştı. Direnç gösterince, kelepçelenmesini istedim. Kasıklarımda, boynumda, kollarımda darp izleri var. Adli Tıp kurumu'ndan rapor aldım.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber