Belediye başkanı iş istedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2009 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa merkez Yıldırım ilçe Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediye bünyesinde açılan 'Sektörel İşbirliği Ağları ile Sürdürülebilir İstihdam' kursuna katılan kursiyerler için iş istedi.

Geçtiğimiz yıl hazırlanan bir proje ile AB fonlarından yararlanmaya hak kazanan Yıldırım Belediyesi'nin, Uludağ Üniversitesi ve Bursa Esnaf Odaları Birliği ile ortak açtığı "Sektörel İşbirliği Ağları İle Sürdürülebilir İstihdam" kursları sona yaklaştı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, kısa süre sonra sertifikalarını almaya hak kazanacak olan kursiyerlerin istihdamı için kolları sıvadı. Sektör temsilcileri ile toplantılar yapmaya başlayan Keskin, ilk olarak Mali Müşavirler Odası Başkanı Mesut Topçu'yu ziyaret etti. Görüşmede kursu tamamlayacak gençlere iş verilmesi konusu ele alındı.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, kurslarda Uludağ Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından eğitilen gençlerin kurs gördükleri alanda nitelikli elemanlar olacaklarının altını çizdi. Keskin, "Kursiyerlerimiz zorlu bir eğitimin ardından kısa süre sonra sertifikalarını almaya hak kazanacaklar. Bize de düşen bu gençlerimizi aldıkları eğitim doğrultusunda başarılı olacakları işlere yerleşmelerine yardımcı olmaktır." dedi.

Keskin ayrıca, daha sonra vereceği bir iftar yemeği ile kent dinamikleri ve kursiyerleri buluşturmayı amaçladığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber