Vali ve belediye başkanı fırça kürek şehri süpürdü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2009 12:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir'de Vali Mehmet Ufuk Erden ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, çevre temizliğine dikkat çekmek için sokakları süpürdü. Ellerine süpürge ve kürek alan Vali Erden ile Başkan Bahçeci, Ankara Caddesi'nin kaldırımlarını, vatandaşların şaşkın bakışları arasında süpürdü.

Kırşehir Belediyesi, çevre temizliğine dikkat çekmek ve vatandaşların temizlik konusunda daha duyarlı olması için temizlik kampanyası başlattı. Kampanyaya katılan Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ellerine süpürge ve kürek alarak kaldırımları süpürdü.

Sabah saatlerinde Kırşehir Valiliği önünde başlayan yürüyüşe Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, temizlik işçileri ve vatandaşlar katıldı.

Daire müdürleri ve vatandaşlarla birlikte valilik binası önünde buluşan Vali Erden ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, eldivenleri giyerek temizliği başladı. Vali Erden, eline fırçayı alınca 'süpürdüklerimizi halı altına atalım' diye Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye espri yaptı. Vali Erden ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ellerindeki süpürge ve fırçalarla topladıklardı çöpleri, poşetlerle çöp kutularına attılar. Ankara Caddesi'ni baştan başa dolaşan Vali Erden ve protokol üyeleri, ardından Kırşehir Valiliği önünde ayrıldılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber