Atatürk Üniversitesi'nde intihar girişimi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2009 15:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk Üniversitesi (AÜ)'nde işçi olarak çalışan vatandaş, işten çıkarılmasını protesto için intihar girişiminde bulundu.

AÜ Çevre Düzenleme Dairesi Başkanlığı'nda kadrolu işçi olarak çalışan Yakup Ağbayır, AÜ Rektörlüğü önünde işten çıkarılışını protesto etti. Eline aldığı ekmek bıçağını gırtlağına dayayarak intihar grişiminde bulunan şahsı polisin ikna çabaları sonuç henüz vermezken olay devam ediyor.

Atatürk Üniversitesi(AÜ), Çevre Düzenleme Daire Başkanlığı'nda işçi olarak çalışan Yakup Ağbayır, işten çıkartılınca eline aldığı ekmek bıçağıyla rektörlük binası önünde intihar girişiminde bulundu. Polis, yaklaşık bir saatlik çaba sonucu, eylemciyi ikna etmeyi başardı.

Devamsızlık nedeniyle işine son verilen bir çocuk babası Ağbayır, ikindi saatlerinde eline aldığı ekmek bıçağıyla Rektörlük binası önüne geldi. İşten çıkartılmasını ekmek bıçağını boğazına dayayarak protesto eden Ağbayır'ı ikna etmek için emniyet müdürü ve polisler uzun süre ter döktü. Zaman zaman çevredeki vatandaşların ve eski mesai arkadaşlarının da ikna etmeye çalıştığı Ağbayır, boğazına dayadığı bıçağı aşağı indirmeyerek yanına kimseyi yaklaştırmadı. Sivil polislerin yaklaşık bir saatlik iknası sonucunda bıçağı bırakan Ağbayır, ifadesi alınmak üzere Mıntıka Polis Merkezi'ne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber