Polis ceza yerine ceviz ikram etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2009 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, ilden geçen sürücü ve yolculara ceza kesmek yerine meşhur ceviz ezmesini ikram etti.

Bayram nedeniyle günde 3 bin 500 ila 4 bin aracın geçtiği D-100 Burdur karayolunda vatandaşlar, karşılaştıkları güler yüz ve ceviz ezmesi ikramından hayli memnun kaldı.

Sürücüler, her zaman böyle uygulamalar görmek istediklerini belirterek, görevli polis memurlarına teşekkür etti.

Emniyet, ayrıca yaptığı denetimlerde sürücülere emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulunup bilgilendirici broşürler dağıtıyor. Denetimler bayram tatili boyunca devam edecek.

Burdur Emniyet Müdür Yardımcısı Yahya Yılmaz, bayramda daha önceki senelerde olduğu gibi trafik kazalarının olmaması için trafik denetimlerini artırdıklarını söyledi.

Yılmaz, bayram öncesinde ve sonrasında yoğun trafik sirkülasyonu olacağından ve Burdur'un, Antalya ve Fethiye gibi tatil şehirlerinin yol güzergâhı olmasından dolayı takviye ekiplerin oluşturulduğunu aktardı.

Ceviz ezmesi dağıtma uygulamasının artık Burdur'da geleneksel hale geldiğini belirten Yılmaz, "Burdur üzerinden geçen vatandaşlar 'Artık ceviz ezmesi dağıtmıyor musunuz?' diye istekte bulunuyor. Hatta bazı vatandaşlar ceviz ezmesi tatmak için yol güzergâhını Burdur'dan geçecek şekilde ayarlıyor. Ayrıca sürücülerin bayramlarını karartmamaları için trafik kurallarına uymalarını istiyoruz." diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber