Bakanlıklardan 'Türkiye için Fikrini Söyle' yarışması

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 24 Eylül 2009 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

"Türkiye için Fikrini Söyle" Yarışması www.fikrinisoyle.org adresinde ilan edilmiştir. Yarışma kapsamında, kamu hizmetlerinin müşterisi kimliğiyle ihtiyacın sahibi ve sorunun muhatabı olan tüm kesimlerden gelen ve sonucunda inovatif e-devlet çözümlerinin geliştirileceği fikirler toplanıp,yarışma jürisi tarafından uygulanmaya değer bulunanlar ödüllendirilecektir.

Yarışma, Türkiye sınırları içinde yasayan herkese acıktır. Ayrıca, yurtdışında yasayan tüm Türk vatandaşları da yarışmaya katılabilir.Yarışmaya başvuru, Genel, Üniversite Öğrencisi ve Lise Öğrencisi olmak üzere 3 kategoride yapılabilmektedir. Başvuru, www.fikrinisoyle.org adresindeki başvuru formu doldurularak yapılacaktır.

Yarışma için son başvuru tarihi 15 Aralık 2009 olarak belirlenmiştir. Ödüller, Ocak 2010'da düzenlenecek "Kamuda Inovasyon Konferansı" kapsamında gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacaktır.

'Türkiye için Fikrini Söyle' yarışmasının paydaşları, Kamuda İnovasyon Liderleri Platformu, İnovasyon Derneği, ODTÜ Teknokent, PPP Derneği, Türkiye Bilişim Vakfı, Ulusal İnovasyon Girişimi ve Kamu Yönetim ve Denetim Stratejileri Araştırma ve Geliştirme Merkezi'nden oluşmaktadır. Yarışmanın koordinasyonunu Technopolis Group Türkiye yapmaktadır.

Kamuda İnovasyon Liderleri Platformu, aşağıdaki kurumların Strateji Geliştirme Başkanlıkları tarafından temsil edilmektedir. Kurumlar alfabetik olarak sıralanmıştır.

Adalet Bakanlığı

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı

Çevre ve Orman Bakanlığı

Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı

Hazine Müsteşarlığı

İçişleri Bakanlığı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı

Maliye Bakanlığı

Milli Eğitim Bakanlığı

Sağlık Bakanlığı

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı

Ulaştırma Bakanlığı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber