Liseliyi uyuşturucuya alıştırıp; hırsızlığa zorladılar

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2009 12:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da, kendisini uyuşturucuya alıştıran kişilerin zorlamasıyla hırsızlık yaptığını belirten lise 2. sınıf öğrencisi genç, düzenlenen operasyonla yakalandı.

İki ayrı evden hırsızlık yaptığı ve bir otomobili çaldığı ileri sürülen 19 yaşındaki 'Extacy' hapı bağımlısı M.O., Adana Emniyet Müdürülüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yakalandı. Zanlının en son 15 gün önce merkez Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz ve Bahçelievler Mahallesi'nde iki eve girerek cep telefonu ile 4 bin TL tutarında ziynet eşyası çaldığı bildirildi. M.O.'nun, evden ayrılırken vestiyerde bulunan otomobilin anahtarını alarak ev sahibinin otomobiliyle olay yerinden uzaklaştığı belirtildi. İkamet sahiplerinin emniyete şikayetçi olması üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Evde bulunan delilleri toplayan polis, 4 yıldır hırsızlık yapan ve 10 ayrı hırsızlıktan sabıkası bulunan M.O.'yu yakaladı.

M.O. gözaltına alındıktan sonra iki ayrı ikametten de hırsızlık yapt ığını itiraf etti. Ayrıca M.O., hırsızlık yapmadan önce Extacy aldığını, kendisine bu uyuşturucu hapın güç verdiğini söyledi. 5 yıl önce bazı kişilerin kendisini Extacy bağımlısı yaptığını, parası olmadığı için Extacy bulamadığını bu nedenle hırsızlık yaptığını iddia eden M.O., lise 2. sınıfta eğitim gördüğünü, en çok hırsızlık yaptığı için eğitimine devam edemeyeceğine üzüldüğünü belirtti.

Zanlı M.O., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber