Havalar nasıl olacak? / HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Ekim 2009 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bu akşam saatlerinde Trabzon, Rize, Hopa, Kars, Ağrı, Iğdır, Batman ve Mardin; yarın (Perşembe) öğleden sonra İç Anadolu'nun doğusu (Sivas, Kayseri, Niğde, Karaman), Doğu Akdeniz'in iç kesimleri (Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş), Doğu Anadolu'nun doğusu (Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır, Van, Hakkari) ile Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Malatya ve Adıyaman çevrelerinde kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yarın (Perşembe) zamanla Akdeniz kıyıları ile ülkemizin Doğu bölgelerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer sis görülecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, yarın (Perşembe) zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, yarın (Perşembe) bölgenin doğusu zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Adana, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, yarın (Perşembe) zamanla doğusu parçalı çok bulutlu, öğleden sonra Sivas, Kayseri, Niğde ve karaman çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeybatı kesimlerinde sis görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı az bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları (Trabzon, Rize, Hopa), yarın (Perşembe) öğleden sonra Gümüşhane ve Bayburt çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kars, Ağrı ve Iğdır, yarın (Perşembe) öğleden sonra Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari çevreleri kısa süreli ve yerel sağanak ve gögürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı az bulutlu, ilk saatlerde Batman ve Mardin yarın (Perşembe) öğleden sonra Adıyaman çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...









Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber