Köy muhtarı dehşet saçtı: 3 yaralı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 12 Kasım 2009 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ŞANLIURFA'da merkeze bağlı Gülveren Köyü Muhtarı 36 yaşındaki Sinan Baynaz, köy meydanında seçim nedeniyle tartıştığı, aralarında eski muhtarın da bulunduğu 3 kişiyi tabancayla vurarak yaraladı.

Olay, dün akşam Gülveren Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, muhtar Sinan Baynaz, daha önceden aralarında seçim nedeniyle husumet bulunan eski muhtar 72 yaşındaki Halil Dağ ve beraberindekiler ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada, üzerinde bulunan ruhsatlı tabancasını çıkaran Sinan Baynaz, rastgele hasımlarının üzerine ateş etmeye başladı. Baynaz'ın tabancasından çıkan kurşunlara hedef olan eski muhtar Halil Dağ ile 35 yaşındaki Ahmet Taş ve 38 yaşındaki Bakır Aslan yaralandı. Köy sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen jandarmalar tarafından yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edilirken, muhtar Sinan Baynaz ise kaçtı. Olay yerinde yapılan incelemede 7 boş kovan bulunurken, yapılan aramalara rağmen yakalanamayan şüpheli muhtar ise sabaha karşı silahıyla birlikte jandarmaya teslim oldu.

Muhtarın sorgulamasına başlanırken, tedavisi süren yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber