4/B'li sağlık personelinin eş durumu nakilleri açıklandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Kasım 2009 21:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.

SAĞLIK BAKANLIĞI

Personel Genel Müdürlüğü

4/B SÖZLEŞMELİ PERSONELİN EŞ DURUMU

NEDENİYLE YER DEĞİŞİKLİĞİ

HAKKINDA DUYURU

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre çalışan sözleşmeli personelin eş durumu nedeniyle görev yeri değişikliği başvuruları; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ek 3 üncü maddesi ile Sağlık Bakanlığı 4/B Sözleşmeli Personelinin Yeniden Hizmete Alınması ve Kurum İçi Yer Değişikliğine Dair Yönerge'nin 7 ve 12 nci maddesi hükümleri esas alınarak Genel Müdürlüğümüzce değerlendirilmiştir.

Bu şekilde yapılan değerlendirme neticesinde, PBS üzerinden kesinleştirilmiş (795) başvurudan; (524) başvurunun uygun olduğu, (271) başvurunun ise uygun olmadığı anlaşılmıştır.

Başvurusu uygun olanlara ait Ek-1 sayılı liste, başvurusu uygun olmayanlara ait Ek-2 sayılı liste ve boş pozisyonların birim bazında dağılımına ait Ek-3 sayılı liste http://personel.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilmiştir.

Başvurusu uygun olanların, talep ettikleri il'deki boş pozisyonlardan birine yerleşip yerleşemeyecekleri ilan edilen aynı unvanlı boş pozisyon sayısına bakılarak noter tarafından kura ile belirlenecek olup kura yeri ve tarihi http://personel.saglik.gov.tr internet adresinde daha sonra duyurulacaktır.

İLANEN DUYURULUR

25/10/2009

* Başvurusu Uygun Olanlar Listesi

* Başvurusu Uygun Olmayanlar Listesi

* Boş Pozisyonların Listesi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber