İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

2009/6 KPSS tercih işlemlerinde boş kalan kadrolar

2009/6 KPSS tercih işlemlerinin sonuçları 8 Aralık 2009 tarihi itibariyle açıklandı. 25 Kasım 2009 tarihinde kamu kurumlarının yanlış bölüm tercihlerinden dolayı bazı kadroların boş kalacağına dikkat çekmiştik. Söz konusu tespit sonuçlar açıklandığında doğrulanmıştır. Buna göre toplam 345 kadro boş kaldı. Bir değerlendirme için tıklayınız.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 10 Aralık 2009 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

YANLIŞ TERCH SONUCU BOŞ KALAN KADROLAR

Adana Büyükşehir Belediyesi

Bu belediye, Bilgisayar işletmeni alımında gereksiz ve anlamsız bir şekilde 4545 nitelik kodunu istemiştir. Bu kod, Bilgisayar Teknolojisi ve Büro Yönetimi lisans programı mezunlarını göstermektedir. Ancak, bu bölümden sınava giren aday bulunmamaktadır. Bu nedenle ilan edilen toplam 10 kadro boş kalmıştır.

Yine, "4441" nitelik kodu İşletme ile Muhasebe ve Ticaret Öğretmenliği lisans programı mezunlarını göstermekte olup, bu bölümlerden sınava giren sayısı 41 kişi olup, bu bölüm mezunu olma şartını arayan 2 kadro boş kalmıştır.

4453 Nitelik kodu "Muhasebe" veya "Muhasebe Bilgi Sistemleri" lisans programından mezun olmayı göstermekte olup, bu bölümlerden sınava giren sayısı 38 olup,bu bölüm mezunu olma şartını arayan 5 kadro boş kalmıştır.

4527 Nitelik Kodu "Matematik-Bilgisayar", "Matematik ve Bilgisayar", "Matematik ve İnformatik", "Matematik-İnformatik", "Matematik-Bilgisayar Programcılığı", "Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar" lisans programlarını göstermekte olup, bu bölüm mezunu olma şartını arayan 1 kadro boş kalmıştır.

Bitlis Eren Üniversitesi

4527 Nitelik Kodu "Matematik-Bilgisayar", "Matematik ve Bilgisayar", "Matematik ve İnformatik", "Matematik-İnformatik", "Matematik-Bilgisayar Programcılığı", "Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar" lisans programlarını göstermekte olup, bu bölüm mezunu olma şartını arayan 1 kadro boş kalmıştır.

Çevre ve Orman Bakanlığı

Mütercim-Tercümanlık (İngilizce) veya Çeviribilim (İngilizce) lisans programından mezun olma şartı yanında KPDS A Seviyesinde İngilizce Bilmek şartı aranan Ankaradaki bir adet kadro boş kalmıştır.

Dışişleri Bakanlığı

Bilgisayar programcılığı için; Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri lisans programlarının birinden mezun olma şartı aranmıştır. İlan edilen 5 kadronun da tümü boş kalmıştır.

Ardahan il özel idaresi

Ekonomi ve Finans lisans programından mezun olup sınava giren sayısı 2 kişidir. Sadece bu şarta yeren bir adet VHKİ kadrosu boş kalmıştır.

Karabük Üniversitesi

"Medya ve İletişim" veya "Medya ve İletişim Sistemleri" lisans programı ile 4529 nitelik kodunu gösteren "Bilgisayar", "Bilgisayar Bilimi", "Bilgisayar Bilimleri lisans programlarının birinden mezun olma şartı aranan 2 memur kadrosu boş kaldı.

Kumluova belediyesi

"4453 - Muhasebe veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans programından mezun olmak" şartı aranan bir kadro boş kalmıştır.

Mersin Üniversitesi

"Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı ve Görsel İletişim Sanatı lisans programlarının birinden mezun olmak" şartı aranan bir kadro boş kalmıştır.

YETERLİ BAŞVURU OLMADIĞI İÇİN BOŞ KALAN KADROLAR

Adalet Bakanlığı

20 psikolog ve 14 sosyal çalışmacı yeterli başvuru olmadığından boş kalmıştır.

Adıyaman Üniversitesi

Elektrik mühendisliği mezunu olma şartı aranan bir mühendis kadrosu, başvuru olmadığı için boş kalmıştır.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi

1 adet psikolog kadrosu boş kaldı.

Atatürk Üniversitesi

1 adet bakteriyolog ve 1 adet fizyoterapist kadrosu boş kaldı.

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı

Elektrik mühendisliği mezunu olma şartı aranan 5 mühendis kadrosu, başvuru olmadığı için boş kalmıştır.

Bitlis Eren Üniversitesi

Yazılım Mühendisliği lisans programından mezun olma şartı aranan kadro boş kalmıştır.

Devlet Su İşleri Genel müdürlüğü

Meteoroloji Mühendisliği lisans programından mezun olma şartı aranan 2 kadro boş kalmıştır.

Diyanet İşleri Başkanlığı

Toplam 76 imam hatip kadrosu boş kalmıştır. Boş kalan kadrolar arasında 6 kadro ile Çorum, 6 kadro ile Diyarbakır, 7 kadro ile Sivas öne çıkmaktadır. İlahiyat lisans programından mezunları ile İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği lisans programından mezunları hala imam hatip kadrolarını tercih etmede tereddütlüdür.

Dumlupınar Üniversitesi

2 fizyoteraspit kadrosu boş kaldı

Erciyes Üniversitesi

2 fizyoteraspit kadrosu boş kaldı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Biyomedikal Cihaz Teknolojisi lisans programından mezun olma şartı aranan bir kadro boş kalmıştır.

Hakkari Üniversitesi

1 diyetisyen ile 1 adet "4529 - Bilgisayar, Bilgisayar Bilimi, Bilgisayar Bilimleri lisans programlarının birinden mezun olmak" şartı aranan programcı kadrosu boş kalmıştır.

İller Bankası

Elektrik mühendisliği mezunu olma şartı aranan 3 mühendis kadrosu, başvuru olmadığı için boş kalmıştır.

Kafkas Üniversitesi

1 adet fizyoterapist kadrosu boş kalmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

2 adet restoratör kadrosu boş kalmıştır.

Siirt Üniversitesi

1 diyetisyen kadrosu boş kalmıştır.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü

Çözümleyici kadrosu için "4529 - Bilgisayar, Bilgisayar Bilimi, Bilgisayar Bilimleri lisans programlarının birinden mezun olmak." ve "4539 - Bilgisayar Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojisi Bölümü, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri lisans programlarının birinden mezun olmak." şartı aranan bir adet kadro boş kaldı

SHÇEK

1 çocuk gelişimcisi, 14 psikolog, 25 sosyal çalışmacı, 16 fizyoterapist kadrosu boş kaldı. Ayrıca "Özel Eğitim lisans programından mezun olmak." ve "4165 - Özel Eğitim Öğretmenliği lisans programından mezun olmak. " şartı aranan 6 öğretmen kadrosu boş kaldı.

Zonguldak belediyesi

3 fizyoterapist kadrosu boş kaldı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber