Polislere LCD soruşturması

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 24 Aralık 2009 16:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İZMİR'de elektronik ürünlerde yaptığı indirim nedeniyle izdiham ve tartışmaların yaşandığı tekno markette, halkın arka kapıdan girerek alıveriş yaptıkları gerekçesiyle tepki gösterdiği polisler hakkında soruşturma başlatıldı. Güvenlik kameraları ve basın- yayın organlarında çıkan görüntüleri inceleyen Emniyet yetkililerinin, soruşturma talimatı verdiği çeşitli birimlerde görevli 5 polis memurunun LCD televizyon aldığı belirtildi.

Balçova İlçesi'nde daha önce açılışı yapılan uluslararası tekno market, geçen cumartesi günü bazı ürünlerinde indirime gitti. İndirim yaptığı ürünleri ve sınırlı sayıdaki adetlerini günler öncesinden duyuran tekno market önünde çok sayıda kişi geceden kuyruğa girdi. Bugün saat 06.00'da kapıların açılmasıyla birlikte de büyük izdiham ve tartışma yaşandı.

POLİS ARKA KAPIDAN GİRMİŞ

İlk sıralarda bulunanların bile en büyük indirimin yapıldığı LCD televizyon alamaması tepkilere neden oldu. LCD televizyonların markete arka kapıdan giren polislerce alındığı iddiası tepki çekti. Polis memurlarının LCD televizyonların çıkarken görüntülerinin de çekilmesi üzerine Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz'ın talimatıyla soruşturma başlatıldı. Mağazanın güvenlik kamerası görüntüleriyle basın yayın organlarında çıkan fotoğraf ve görüntüleri inceleyen Emniyet yetkilileri, mesai saati içerisinde markette bulunan polisler hakkında soruşturma açtı. Tartışmalara neden olan LCD televizyonlardan aldıkları belirlenen 5 polis memurunun, aralarında Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nün de bulunduğu çeşitli birimlerde görev yaptıkları belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber