Karayollarında durum

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Ocak 2010 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Korkuteli-Antalya yolunun 7-18.kilometreleri arasındaki kesimi (Yazır köyü çevre yolu) yol yapım çalışmaları esnasında, haftanın her günü 13.00-15.00 saatleri arasında trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan (çalışma saatlerinde Yazır köy geçişinden) sağlanıyor.

Anadolu Otoyolu'nun Ankara Çevre Otoyolu Kesimi Konya (Gölbaşı Kavşağı) köprüsündeki derz çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 22 Ocak Çarşamba gününe kadar Samsun ve Eskişehir yönlerinde sağdan iki şerit kapatılarak, ulaşım diğer şeritlerden kontrollü verilecek.

Bilecik-Bozüyük yolunun 67-70. kilometreleri arasında bölünmüş yolun sol şeridinde şev düzenleme (yolda kot farkı bulunan iki kesim arasındaki düzenleme) çalışmaları nedeniyle ulaşım sağ şeritten geliş gidiş olarak sağlanıyor.

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması; zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması isteniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber