GOP Milli Eğitim'den örnek çalışma

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Ocak 2010 21:13, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesini duyduğumuzda ilk akla gelen terör olayları olmaya başlamıştır son yıllarda.

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeye imza atarak çocuklarımızın boş vakitlerinde sokaklardaki terör olayları içerisinde yer almalarını önlemek, onları daha sosyal hale getirmek adına yeni bir projeye imza attı.

Proje hakkında bilgi aldığımız İstanbul'un en zor ilçelerinden birinde görev yapan İstanbul'un en başarılı İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden Sayın Ahmet HACIOĞLU'nun;

?Karayolları mahallesi ve Civarında Sosyal ve Kültürel açıdan yetersiz kalmış bölgedeki risk altında yaşamakta olan çocuklarımızın toplumsal yaşama katılımlarını güçlendirmek amacıyla proje başlatılmıştır.
Projemizin amacı, dezavantajlı çocukların katılamadığı eğitim faaliyetlerine katılmalarını sağlamak, Çocuklarımızın ulaşamadıkları teknolojik mazlemelere güvenli ve rehberlikli bir mekanda ulaşıp kullanabilmelerini sağlamak, Çocuklarımızın sokakta boş dolaşarak madde bağımlılığı, çeteleşme, denetimsiz internet kullanımı gibi sosyal tehditlere maruz kalmasını engelleyip güvenli, temiz ve ulaşabilir bir sosyal hayata katılımlarını sağlamaktır.?

cümleleri ile özetlemiştir.

Anadolu Ateşi Grubu Dansçılarının yönetiminde dans kursu açan İlçe Milli eğitim Müdürlüğünün bu çalışmaları çok ilgi çekmiş olup proje haber kanallarının da odağı olmuştur.

Dans kurslarının yanı sıra ücretsiz SBS kurslarını da içine alan çalışma için Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer emeği geçenleri kutluyor eğitim adına, bireyleri sosyalleştirip topluma kazandırmak adına yapılan bu tür çalışmaların devamını diliyoruz.

TV Programını izlemek için linki açabilirsiniz.

http://gaziosmanpasa.meb.gov.tr/index.php?s=haber_detay&id=177

Maksut BALMUK
Eğitim Yöneticisi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber