Meclis'in bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Ocak 2010 09:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, saat 15.00'te Romanya Senatosu Dış Politika Komisyonu Başkanı Titus Corletean'ı divan salonunda kabul edecek.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, saat 10.30'da toplanarak, kamuoyunda ''Torba Kanun'' olarak adlandırılan Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nı ele alacak.

Saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Adalet Komisyonu'nda, Tebligat Kanunu ile Adli Sicil Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek.

TBMM AB Türkiye Delegasyonu Siyasi Müsteşarı Diego Mellado, saat 10.30'da toplanacak olan TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda sunum yapacak.

CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

50 kadın TEKEL işçisi, saat 11.30'da açlık grevine başlayan işçiler adına, CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal'ı CHP Grup Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda ziyaret edecek.

Saat 14.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, ''Tam Gün Yasası'' olarak bilinen, üniversite ve sağlık personelinin tam gün çalışmasını öngören yasa tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber