Kafasına silah dayanan PTT görevlisi kadın, soygunu önledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Şubat 2010 13:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beşiktaş Levent'teki PTT şubesi, silahlı bir kişi tarafından soyulmak istendi. Kafasına silah dayanmasına rağmen paraları vermekte direnen kadın gişe memurunun tavrı soygunu engelledi. Paniğe kapılan soyguncu, yaya olarak olay yerinde uzaklaştı. Polis ekipleri, eşkali belirlenen soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

Soygun girişimi, Yeni Levent PTT Şubesi'nde saat 12:00 sıralarında meydana geldi. Öğle paydosuna yakın şubeye gelen bir kişi, silahını çekerek kafasına dayadığı gişe memuru Seniha Civelek'ten kasadaki paraları istedi. Civelek ise, soyguncuya direnerek paraları vermedi. Soyguncunun silahına mermi sürüp tekrar paraları istemesi üzerine Civelek, alarma bastığını ve polisin gelmek üzere olduğunu söyledi. Bunun üzerine soyguncu, paniğe kapılarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, eşkali belirlenen soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri de postane şubesine girerek parmak izi ve delil çalışması yaptı. Bu arada, postaneden çıkan diğer görevliler soygun anını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber