Beş ilde okullara kar tatili

Haber Giriş : 09 Şubat 2005 00:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KOCAELİ: Kocaeli ve ilçelerine bağlı köylerde taşımalı sistemle eğitim veren okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildi. İl, ilçe ve belde merkezlerindeki okullarda ise eğitime devam edilecek.

ORDU: Ordu'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Ordu'nun yüksek kesimlerinde ise okulların Pazartesi gününe kadar tatil edildiği bildirildi.

ŞIRNAK: Aşırı kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 2 gün ara verilen Şırnak'ta, kar tatili 1 gün daha uzatıldı.
Kentte aralıksız süren yoğun kar yağışı, 38 köy yolunu ulaşıma kapatırken okullar, dün ve bugün olmak üzere 2 gün süreyle tatil edilmişti. Şırnak Valiliği'nden yapılan yeni bir açıklamaya göre, kent merkezi ve bağlı köylerde ilk ve orta dereceli okulları kapsayan kar tatili 1 gün daha uzatılarak, eğitim-öğretime 3 gün ara verilmiş oldu.
Kar kalınlığının şehir merkezinde 30 santimetreyi bulduğu kentte, kar yağışının aralıksız devam ettiği bildirildi.

ORDU/ÜNYE: Ordu'nun Ünye İlçesi'nde okulların kar nedeniyle şehir merkezinde 1 gün, belde ve köylerde ise 3 gün tatil edildiği bildirildi.
Kaymakam Ali Bakoğlu, okulların tatil olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Ünye şehir merkezinde Çarşamba günü, köy ve beldelerde ise Pazartesi gününe kadar okulların tatil olduğunu belirtti. Şuan itibariyle Ünye'de 16 köy yolunun kapalı olduğu öğrenilirken, köy yollarının açık tutulması için Köy Hizmetleri ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

İSTANBUL: İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, yaptığı açıklamada, İstanbul'daki olumsuz hava koşullarının sürmesinden dolayı ilköğretim okulları ve liselerin
yarın da tatil edilmesine karar verildiğini söyledi. İstanbul'da aynı nedenle okullar dün ve bugün de tatil edilmişti.

İHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber