Öğretmen kalp krizinden öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 06 Şubat 2010 15:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ORDU'nun Fatsa İlçesi'nde Dumlupınar İlköğretim Okulu öğretmeni 55 yaşındaki Yakup Öktem, kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası Fen Bilgisi öğretmeni Yakup Öktem, dün akşam rahatsızlanınca Fatsa Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada durumu ağırlaşan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Öktem, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yakup Öktem için bugün görev yaptığı Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Çaya, Okul Müdürü Nihat Altay, öğretmen arkadaşları ve öğrencileri katıldı. Okul Müdürü Altay, törende yaptığı konuşmada, ?Kendisi çok başarılı bir öğretmenimizdi. Gerek sosyal faaliyetler olsun, gerekse de okuldaki başarısı, diğer öğretmen arkadaşlarına da hep örnek olmuştu. Başımız sağolsun. Sözün bittiği nokta burası. Ailesine ve tüm dostlarına başsağlığı dilerim? dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çaya ise Öktem'in başarılı bir öğretmen olarak her zaman görevini layığı ile yaptığını söyledi. Konuşmalar sırasında öğrencilerin ağladığı görüldü. Törenin ardından Yakup Öktem, Merkez Camii'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber