Çıplak ayakla yürüme cezası iddiasına soruşturma

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2010 16:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Denizli'de, rakiplerine mağlup olan Denizli Yetiştirme Yurdu U-14 Takımı oyuncularının, hocaları tarafından ceza verilerek staddan yurt binasına kadar yalınayak yürütüldüğü iddiası üzerine soruşturma başlatıldı.

Denizli'de yayın yapan yerel bir gazetenin bugün manşetine taşıdığı haberde, hafta sonunda Karşıyaka Stadı'nda oynanan Dokuzkavaklarspor-Denizli Yetiştirme Yurdu takımları arasındaki U-14 futbol maçını Dokuzkavaklarspor 5-0 kazandı. Bunun üzerine, Denizli Yetiştirme Yurdu takımı oyuncuları yalınayak ve üzerlerinde formaları ile yurt binasına kadar yürüdü. Haberde, Denizli Yetiştirme Yurdu U-14 Takımı Teknik Direktörü Ahmet Çay'ın ceza olarak oyuncuları yürüttüğü iddia edilmesi üzerine bugün Denizli

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı. Teknik Direktör Ahmet Çay, kendisinin ceza vermediğini belirterek, futbolcuların mağlubiyeti kabullenememesi sebebiyle kendi istekleriyle yalınayak yürüdüklerini söyledi. Geçen yıl, Yetiştirme Yurtları Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Denizli Yetiştirme Yurdu U-14 Futbol Takımı Teknik Direktörü Ahmet Çay, iddiaları yalanladı. 10 yıldır bu takımın başında olduğunu belirten Çay, şöyle konuştu: "Böyle bir ceza vermem mümkün değil. Maçtan

sonra oyuncularıma bu mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını söyledim ve lisansları almak için tekrar odaya girdim. Çıktığımda bizi taşıyan minibüste hiçbir oyuncu yoktu. Şoföre sorduğumda, oyuncuların kendi istekleriyle yalınayak yola çıktıklarını söyledi. Bunun üzerine arkalarından gittik ve bir kaç oyuncuyu yolda bulup araca aldık. Diğer oyuncular yaklaşık 4 kilometre mesafedeki yurda kadar yürümüşler."

Denizli Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın ise konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını belirterek, "Antrenör ve futbolcularla tek tek görüştüm. Oyuncular mağlubiyeti hazmedemeyip kendilerine ceza vermişler. Konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. Ancak, ne olursa olsun oyuncuların böyle yürümesine izin verilmemeliydi" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber