Yapı Kredi'den yüzde 0,49 faizle ihtiyaç kredisi

Haber Giriş : 24 Şubat 2010 12:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Yapı Kredi, tüketicilerin değişen ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak amacıyla ayda sadece yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranları ile Bireysel İhtiyaç Kredisi (BIK) veriyor.

Aylık yüzde 0,49'dan başlayan faiz oranı ve 36 ay vadeye kadar maksimum 20 bin TL alınabilen Bireysel İhtiyaç Kredisi, tüketicilerin her türlü nakit ihtiyacını karşılamak üzere tasarlandı. BİK özellikle eğitim, evlilik, tatil, gibi nakit ihtiyacının arttığı dönemlerde de tüketiciler tarafından kullanılabiliyor.

Yapı Kredi bireysel ihtiyaç kredisine başvuru sürecini kolaylaştıran Kredi Şimdi ile internet veya cep telefonundan mesajla alınan kredi başvurularını 3 dakikada yanıtlıyor.

BİK başvurusu yapmak isteyen tüketicilerin Turkcell ya da Vodafone'dan 4411'e "Bireysel'' boşluk ''TC Kimlik no'' boşluk ''Aylık Net Gelir" yazıp kısa mesaj göndermesi veya www.yapikredi.com.tr adresinden başvurud yapması yeterli. En geç 3 dakika içerisinde cevaplanan başvurular ayrıca Yapı Kredi şubelerinden de gerçekleştirilebiliyor.

İş Bankası, EFT işlem saatini uzattı

İş Bankası, tüm alternatif dağıtım kanallarında EFT işlem saatini 17.00'ye kadar uzattı.

İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, İş Bankası'nın bireysel müşterilerine yönelik olan yeni uygulamasına göre, internet şubesi, mobil bankacılık (İşCep ve İşWap), telefon şubesi, çağrı merkezi ve bankamatikten yapılan EFT işlemlerinin saatinin 15.45'ten 17.00'ye kadar uzatıldığı bildirildi.

Açıklamada, saat 17.00'ye kadar yapılacak olan EFT işlemlerinden Bankanın mevcut EFT tarifesine göre ilave bir ücret alınmayacağı, İş Bankası'nın mobil bankacılıktan (İşCep ve İşWap) yapılan EFT işlemlerinden ise ücret talep edilmeyeceği kaydedildi.

AA - CİHAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber