Erdoğan, olayın astsubay ile kapatılmasını istemiyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 27 Şubat 2010 08:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erdoğan, internette yayınlanan ses kayıtlarında kendisine hakaret ettiği öne sürülen Korg. Yalçın için de dava açacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ?Adi-Başbakan? parola ve işaret talimatnamesinde imzası bulunanlar hakkında pazartesi günü suç duyurusunda bulunacak.

Erdoğan, internette yayınlanan ses kayıtlarına göre kendisine yönelik hakaret içeren ifadeler kullandığı öne sürülen ve önceki gün Balyoz soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Korgeneral Metin Yavuz Yalçın'a da dava açacak.

Edinilen bilgiye göre Erdoğan, Erdek'teki parola ve işaret talimatnamesinde imzası bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunacak. Erdoğan, ayrıca kendisine yönelik internete düşen hakaret içerikli ses kayıtlarının da peşine düştü.

Korgenerale dava

Erdoğan, internette kendisine yönelik hakaret içeren ifadeler kullanan ve önceki gün tutuklanan emekli Korgeneral Yalçın'a da dava açacak.

Taraf gazetesinde yer alan haberde, 22 Şubat 2010 için kararlaştırılan garnizon parolasının ?Adi?, işaretin ise ?Başbakan? olarak belirlendiği kaydedilmişti. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, haber üzerine soruşturma başlatmış, Erdek Mayın Filo Komutanlığı'nda görev yapan Deniz Astsubay Üstçavuş Ç.G. tutuklanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber