Belediye Başkanı, canlı yayında işten attı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2010 19:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları, sendika başkanlarının çıktığı canlı yayına bağlanarak, "Müjdeli haberlerini vereyim. İkisini de işten attım." dedi.

Belediye Emekçileri Sendikası Başkanı Birtan Aktolga ve Genel Sekreteri Ayça Soygür Çıralı Kanal Sim ve Sim Radyo'dan ortak yayın yapan Radyo Gazetesi programına konuk oldu. Sendikacılar, belediye çalışanların maaşlarını zamanında alamadığından yakındı. Bunun üzerine canlı yayına telefonla bağlanan Cemal Bulutoğluları, "İkisine de müjdeli haberlerini vereyim, ikisi de bugün belediyeden görevden alınmıştır. Artık belediye ile ilişikleri yoktur. Kağıtları da yazılmıştır, gelip alsınlar." ifadelerini kullandı.

ÇALIŞANLAR BELEDİYE BİNASIN ÖNÜNDE TEPKİLERİNİ DİLE GETİRDİ

Bulutoğluları'nın Belediye Emekçileri Sendikası yetkililerine canlı yayında "sizi işten attım" demesi sert tepkilere neden oldu. Canlı yayına katılan siyasi parti, sendika ve sivil toplum örgütü yetkilileri, Bulutoğluları'nı eleştirerek, bunun kabul edilemez olduğunu belirtti. Radyo Gazetesi programı sonrasında United Media Group tesisinden ayrılarak Lefkoşa Türk Belediyesi binasına giden BES Başkanı Aktolga ve Genel Sekreteri Çıralı ise, belediye binası önünde eylem yapan çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Cemal Bulutoğluları ise herkesin parasını aldığını belirterek çalışanlardan işlerinin başına dönmelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber