Memurlar.Net
  Memurlar.Net İlan | Forum | Kurs | Okul | Becayiş | Soru/Cevap | Karar | Anket | Video | Üye
Twitter'da Takip Et
AçıköğretimKamu PersoneliKPSSMedya'dan HaberlerMevzuatÖğretmenÖzel KonularSınavlar ve Sorular

Memurlar.Net



Paylaş

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya, Bulgaristan, Macaristan, Romanya ve Türkiye arasında Nabucco Projesi hakkındaki anlaşmaya ilişkin yasayı onayladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'ün, 5956 sayılı "Avusturya Cumhuriyeti, Bulgaristan Cumhuriyeti, Macaristan Cumhuriyeti, Romanya ve Türkiye Cumhuriyeti Arasında Nabucco Projesi Hakkında Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun"u yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderdiği bildirildi.

Yasaya göre, Nabucco Projesi ile Türkiye'nin Doğu ve Güney sınırlarından temin edilecek doğalgazın sırasıyla Türkiye, Bulgaristan, Romanya, ve Macaristan üzerinden Avusturya'ya kadar aktarılması için boru hattı döşenecek. Yasada, projenin uygulanmasına yönelik düzenlemeler yer alıyor.

Anadolu Ajansı

Bu haber 894 defa okundu.

Avea aboneleri ABONE yazıp 9462’e göndererek ilanları cep telefonlarına alabilirler. İptal için “İPTAL” yazıp 9462’ye göndererek de servisten ayrılabilirsiniz.
Servis haftalık 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Fiyatlara % 18 KDV ve % 25 ÖİV dahildir. Paket üyeliği aylıktır.
Günde 2 bilgilendirme SMS'i gelmektedir
Yorumlar   Yorum yaz   İlgili haberler
İletişim | Reklam | Sitene ekle | Hakkında      1999 - 2012 © Memurlar.Net.