Memurlar.Net
  Memurlar.Net İlan | Forum | Kurs | Okul | Becayiş | Soru/Cevap | Karar | Anket | Video | Üye
Twitter'da Takip Et
AçıköğretimKamu PersoneliKPSSMedya'dan HaberlerMevzuatÖğretmenÖzel KonularSınavlar ve Sorular

Memurlar.Net

Bu haber aşağıdaki kategorilere eklenmiştir.
Medya'dan Haberler > Yaşam


Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kadın avukat evinde ölü bulundu.

Bitez beldesindeki hukuk bürosunda çalışan Muğla Barosuna kayıtlı avukat Reyhan Kocabıyık'ın (37), 2 gündür duruşmalara katılmaması ve ofise gelmemesinden şüphelenen arkadaşları, evine gitti.

Kapıyı çalmalarına rağmen içerden ses gelmeyince ev sahibinden anahtarı alan avukat Gülay Çağlı ve Ferit Arcan, eve girdiklerinde Kocabıyık'ın iple tavana asılı cesedini buldu.

Ceset, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Avukat Çağlı, yaptığı açıklamada, Kocabıyık'ı en son salı günü gördüklerini belirterek, “Reyhan ile yaklaşık 2.5 yıldır birlikte çalışıyorduk. 2 gündür duruşmalara katılmayınca ve ofise gelmeyince şüphelendik. Evine gittiğimizde bu kötü durumla karşılaştık. Hepimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı

Bu haber 3,664 defa okundu.

Avea aboneleri ABONE yazıp 9462’e göndererek ilanları cep telefonlarına alabilirler. İptal için “İPTAL” yazıp 9462’ye göndererek de servisten ayrılabilirsiniz.
Servis haftalık 0,99 TL olarak ücretlendirilir. Fiyatlara % 18 KDV ve % 25 ÖİV dahildir. Paket üyeliği aylıktır.
Günde 2 bilgilendirme SMS'i gelmektedir
Yorumlar   Yorum yaz   İlgili haberler
İletişim | Reklam | Sitene ekle | Hakkında      1999 - 2012 © Memurlar.Net.