Bodrum Tapu Sicil Müdürlüğü'nde gözaltına alınanların sayısı 28'e yükseldi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2010 15:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bodrum Tapu Sicil Müdürlüğü'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların sayısının 28'e yükseldiğini bildirdi.

Turizm Hizmet Alt Yapı Birliği'nin encümen toplantısına katılmak üzere geldiği Fethiye'de açıklamalarda bulunan Vali Altıparmak, Bodrum'daki operasyonla ilgili bilgi verdi. Altıparmak, diğer illerde de ayaklarının olduğu belirtilen operasyonda; önceki gün gözaltına alınan 23 kişiye ilave olarak bugün 5 kişinin daha gözaltına aldığını söyledi. Bunlar içerisinde 1 belediye zabıta amiri, 3 polis memuru ve 1 mahalle muhtarı bulunuyor.

Vali Altıparmak, gözaltılar nedeniyle Bodrum Tapu Sicil Müdürlüğü'nde çalışmaların aksadığı yönündeki iddiaları da yalanladı. Şu anda tapuda teknik bir hatadan dolayı sadece Bodrum'da değil Fethiye ve Milas'ta da sistemin çalışmadığını kaydeden Altıparmak, "Tapu Genel Müdürlüğü talimatıyla çalışmalar manuel olarak bugünden itibaren başladı. Bodrum'da gözaltına alınan personelin yerine bugün 6 personel görevlendirildi. Bu sayının artırılması için çalışıyoruz." dedi.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, yaklaşık 1 yıldır sürdürülen çalışmalar neticesinde önceki gün düzenlenen operasyonda 9 kamu görevlisi, 3 askeri personel, 11 iş takipçisi gözaltına alınmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber