Müdür taciz etti iddiasına savcılık soruşturması

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Mart 2010 12:45, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

BURDUR Tarım İl Müdürlüğü'nde görev yaptığı süre içinde, Ziraat Mühendisi 27 yaşındaki F.B.'yi sözlü taciz ettiği iddia edilen Şube Müdürü 44 yaşındaki V.S. hakkında cinsel taciz suçlamasıyla adli soruşturma açıldı.

Burdur Tarım İl Müdürlüğü'nde görev yapan Ziraat Mühendisi İ.I.'nın geçen yıl Ekim ayında şikaayeti üzerine, Tarım İl Müdürlüğü'nde görevli Şube Müdürü V.S. hakkında, ziraat mühendisi F.B'yi sözlü taciz ettiği iddiasıyla idari soruşturma başlatıldı. Şikayet dilekçesinde, Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü V.S.'nin, odasına giren kadın mühendisler F.B. ve N.D. ile tokalaşma sırasında F.B.'ye ?Siz çocuk yapmayı bilmiyorsunuz, kadının üzerine ceketimi koysam hamile kalır. Nasıl tokalaşıyorsun benimle? Yeni gelinin şey tuttuğu gibi? dediği iddia edildi. Bakanlık tarafından açılan soruşturmanın ardından Şube Müdürü V.S. Bilecik'e atandı.

?İFTİRA' DEDİ

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı ise müdür hakkında adli soruşturma açarak tarafların ifadelerine başvurdu. Şube Müdürü V.S., ?Tarım İl Müdürlüğümüzde, tarım danışmanı olarak çalışan F.B.'ye karşı yaptığım söylenen hakaret olayı tamamen iftiradır. F.B.'ye karşı söylediğim iddia edilen sözleri ben söylemedim. Hakaret niteliğine gelecek başka bir sözüm de olmamıştır? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber