Teknisyen yardımcısının 'barışamama' cinneti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 05 Mayıs 2010 08:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Barışamama cinneti!

Polis okulunda teknisyen yardımcısı olan Mehmet Aslanoğlu, ayrıldığı kız arkadaşı Tuğba Yıldırım'la barışmak istedi. Kız arkadaşını ikna edemeyen Aslanoğlu, Yıldırım'ı kurşun yağmuruna tuttu

Fatih'te, polis okulunda teknisyen yardımcısı olarak çalışan Mehmet Aslanoğlu (25), bir süre önce ayrıldığı kız arkadaşı Tuğba Yıldırım'ı(25), yeniden biraraya gelmeye ikna edemeyince kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Daha sonra silahı kafasına doğrultarak tetiğe basan genç, hastaneye kaldırıldı. Aslanoğlu'nun hastanede hayatını kaybetti.

İddiaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı meslek edindirme kursunda bilgisayar işletmenliği yapan Yıldırım ile Arnavutköy Polis Okulu'nda teknisyen yardımcılığı yapan Aslanoğlu bir ay önce arkadaşlıklarına son verdi. Ancak, Aslanoğlu, Yıldırım ile yeniden bir araya gelmek istedi.

6 el ateş etti

Yıldırım ise sürekli olumsuz cevap verdi. Dün akşam saatleri Yıldırım'ın İskenderpaşa Mahallesi Havlucu Sokak Tuncer Apartmanı'ndaki evine gelen Aslanoğlu yeniden ret cevabı alınca sinirlendi. Bu sırada belindeki tabancayı çıkaran Aslanoğlu, Yıldırım'a altı el ateş etti.

Komşular koştu ama...

Aslanoğlu daha sonra silahını başına dayararak ateş etti. Silah seslerini duyan komşular iki sevgiliyi yaralı durumda görünce 112 acil servise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aslanoğlu'nu Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Yıldırım'ı da İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ameliyata alınan Aslanoğlu da hayatını kaybetti. Olayla ilgili araştırma başlatan polis, genç kızın komşularının ifadesine başvurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber