Kocaeli'de 2 yolcu treni çarpıştı: 32 yaralı - Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Mayıs 2010 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİT Seka Parkı Mevkii'nde, Adapazarı'ndan İstanbul'a giden yolcu treninin 2 vagonu raydan çıkınca karşı yönden gelen trenle çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kazada 1'i ağır 32 kişi yaralandı.

Adapazarı'ndan İstanbul Haydarpaşa'ya giden 11621 sefer sayılı yolcu treninin 2 vagonu, saat 20.00 sıralarında İzmit Seka Parkı Mevkii'nde raylardan çıkarak devrildi. Bu sırada karşı yönden gelen 11620 sefer sayılı yolcu treni rayların üzerine devrilen vagonlara çarptı. Tam bir can pazarının yaşandığı kazada 1'i ağır 32 kişi yaralandı.

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar kısa sürede trenden çıkartılarak Kocaeli Devlet, Seka Devlet ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle demiryolu ulaşıma kapanırken, diğer yolcuların otobüslerle gidecekleri yerlere ulaştırılacağı açıklandı.



Başbakan Erdoğan ULAŞTIRMA BAKANI YILDIRIM'DAN BİLGİ ALDI

Anayasa değişikliği görüşmeleri nedeniyle çalışmalarını TBMM'de sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'nde meydana gelen tren kazasıyla ilgili olarak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber