Mülkiyeliler 'inekleri'ni Kızılay'da yürüttü!

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2010 08:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencileri geleneksel 'İnek Bayramı' kutlamaları kapsamında inek eşliğinde kortej oluşturdu.

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi öğrencilerinin geleneksel 'İnek Bayramı' renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler kutlama için getirdikleri inekle birlikte kortej oluşturup Kızılay'a doğru yürüdü.

Yürüyüş sırasında kaçma girişiminde bulunan inek, güçlükle zaptedilebildi. 'Mülkiye'nin ineklerine sevgilerle' etkinliği için kampüs önünde toplanan öğrenciler, doyasıya eğlendi. Bayram için getirtilen inekle kortej oluşturan gençler, kampüsten çıkarak Kurtuluş'tan Kızılay'a doğru yola koyuldu. Boynundan zincirle bağlanan ineğe sahipleri de eşlik etti. İneğin zincirini temsilî imam ve müezzin tuttu. Caddede yürümeye alışık olmayan inek, kaçma girişiminde bulunarak sahiplerine zor anlar yaşattı. Ankara caddelerinde ilk kez inek gören vatandaşların şaşkınlıkları gözlerden kaçmadı. İnek daha sonra öğrencilerle birlikte üniversite kampüsüne götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber